Protecció de dades
En aquesta web, propietat de AOC (Associació d’ordinadors enllaçats) en endavant La volcànica, assegurem la total protecció de les dades de caràcter personal proporcionats per al nostres usuaris.

CLAUSULA PER AL CONSENTIMENT DE RECOLLIDAD DE DADES:
Qui es el responsable de les seves dades?

D’acord amb lo establert per la llei 3/2018 del 5 de desembre de la protecció de dades i el reglament (UE) 2016/679 del parlament Europeu i el consell i la seva normativa de desenvolupament, el responsable de lloc web informa a tots els seus usuaris del lloc que facilitin o ho facin pròximament les seves dades personals a traves del formulari disponible a la pagina web de la empresa, que aquests seran tractats per “La volcànica”, amb CIF/NIF: G17711623, domicili: C/Industria, 9 – 17954 Sant Jaume de Llierca

Amb quina finalitat tractem amb les seves dades personal?
Les dades aportades per vostè son necessàries per a mantenir la comunicació amb vostè i poder atendre a les seves consultes i peticions relacionades amb la nostra activitat. Una vegada vostè hagi contractat els serveis de la Volcànica, les seves dades seran derivades a la gestió administrativa, contable, fiscal i comercial.

Per quant temps conservem les vostres dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es pugui preveure que puguin ser necessari per a contactat amb l’interessat. Una vegada hagi contractat els serveis de la Volcànica, les seves dades es conservaran fins la finalització de l’event i posteriorment durant els plaços legalment exigits.

Quina es la legitimació per al tractament de les seves dades?
Els interessos legítims del responsable i la base legal per a realitzar el tractament de les seves dades, es el consentiment de l’interessat al contactar amb la nostra empresa .Una vegada vostè hagi contractat els nostres serveis, la legitimació del tractament de les seves dades son: la execució d’un contracte o servei.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Les seves dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal. Una vegada contractats els nostres serveis i per a complert amb les finalitats previstes, les seves dades podran ser comunicades a: Organitzacions o persones directament relacionades amb el responsable d’administració tributaria; bancs, caixes d’estalvis, etc..; Administració publica amb competència a la matèria.

Quins son els seus drets quan ens facilites les teves dades?
Qualsevol persona te dret a sol·licitar l’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició o dret a la portabilitat de les seves dades personals escrivint un correu Electronic a info@volcanica.cat indicant el dret que desitja exercir. Tindrà dret igualment a retirar el consentiment ofert en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat abans de la retirada de dit consentiment. Te dret a presentar una reclamació davant la autoritat de control, si considera que les seves dades han pogut ser vulnerades amb els seus drets en lo que respecta a la protecció de les seves dades personals.

Condicions d'us i normativa Al registrar-se i assistir al esdeveniment anomenat "volcànica lan party", l'usuari asumeix tota responsabilitat del material que introdueix al recinte així com del seu comportament i/o accions realitzades en els materials propis i de tercers que puguin esdevenir en responsabilitats legals i administratives d'algun tipus.